Meld je nu aan voor Miss Universe Netherlands 2025

Heb jij je zinnen gezet op het waarmaken van jouw dromen? Bereid je dan voor op de once in a lifetime ervaring die Miss Universe Netherlands is. Jij kan nu namelijk Nederland vertegenwoordigen bij Miss Universe en een levensveranderend avontuur meemaken.

Betreed hét podium in Nederland dat jou kansen biedt, waar je strijdt met prachtige vrouwen uit Nederland om de ultieme titel Miss Universe Netherlands. Wil jij jezelf persoonlijk ontwikkelen, het optimale uit je zelfvertrouwen halen? En duiken in een avontuur vol foto- en videoshoots, trainingen op gebied van catwalk, performance en presentatieskills, weken weg en nieuwe vriendinnen voor het leven? Twijfel niet langer en meld je nu aan voor Miss Universe Netherlands 2025! Wij zoeken namelijk de meest lieve, ambitieuze en inspirerende meiden van Nederland.

Om je aan te melden voor Miss Universe Netherlands moet je voldoen aan de volgende voorwaarden :

Je bent 18 jaar of ouder

Je hebt een Nederlands paspoort

Je hebt geen strafblad

Ben je getrouwd of heb je kinderen? Dan mag je je ook aanmelden!

Wij hebben geen eisen op gebied van lengte of maten. Een echte Miss Universe Netherlands heeft het totale pakket : een mooie uitstraling, een goed stel hersens en een boodschap om over te brengen. Nog geen ervaring als model of met fotoshoots? Dat maakt niets uit! Ervaring is niet nodig om jezelf aan te melden voor Miss Universe Netherlands. Just enjoy the ride!

Aanmelden
Adres
Adres
0 of 140 max characters

Maximum file size: 2MB